Cool

Satan i gatan vad kallt det är. Det blåser fanskap ute och fönstrena hör uppe i rummet är ju inte täta för fem öre så det är svinkallt i rummet - vågar inte gå in i duschen för jag kommer banne mig stelna när jag kommer ut sen :( har satt på elementet för första gången sen i våras, kan ju inte ha det såhär. Vi måste spara in på gas men fram till tolv inatt kan man ha den på iallafall. Ska ta och fixa mig lite te och försöka spela lite Skyrim under mitt täcke.

Dessutom kom första snön idag i Dublin men detn lägger sig inte iallafall. Phew.

Tränade både igår och idag för att jag missade i måndags, så ska jag träna imorrn med eftersom det inte lär bli nåt av på fredag. Det är nämligen IBM:s julfest under kvällen då.

Ingen ork till att fixa nåt avancerat så det fick bli en gammal favorit - sallad med vitlökssås och pasta med massa kryddor - där kan man snacka budgetmat men gott är det :)

Har öst på massor med vitlökskrydda också (kanske därför jag aldrig blir sjuk, för att jag äter så mycket vitlök hela tiden?) på både pasta och såsen med dessutom, jävlar vad jag ska hångla ikväll... ;)