Första julstämningen

Tadaaa!

Det blevo - en julgran! Med fiberoptik i grenarna som glittrar i olika färger. Så ska jag köpa till några små fina dekorationer och hänga i den, minst en i veckan, fram till jul. Jag börjar med en guldglittrig kotte från Bruxells som vi var på i lördags kväll. Hittade den ensam oh övergiven på golvet. Passade mycket bättre i min fina lilla gran. Och så ljus som doftar pepparkakor och glögg. I bakgrunden skymtar påsen med första julklapparna. Paketen på bilden la jag dit för nöjets skull, och för att testa nya funktioner i bildredigeringen.

Mysigt så det förslår! Och igår var där chips och chokladmunkar med, och filmer - bland annat Ice Age Christmas Edition, som var lite cheesy men det var ju ändå julstämning i den så det fick duga.

Jag längtar verkligen hem till julen i Sverige. Det är nog därför jag jagar efter den här stämningen och mysigheten. Julen har alltid varit min favorithögtid, den är helig för mig och jag har bara jobbat så pass mycket att jag missat Kalle Anka, en enda gång. Och det var av misstag. Gud nåde det irländska vädret om flygplatsen snöar igen! Då vet jag inte vad jag gör. Jag riktigt längtar efter att gå runt på flygplatsen bland alla juldekorationer och dofter och folk som också ska hem till jul, och veta att jag också ska hem. Till mina hundar, föräldrar och vänner <3

Annars så har dagen segat sig fram. Är så trött. Det blev inte mycket sömn inatt med en hyper pojke som rafsar runt med täcket i sömnen och pratar goja och ränner upp och ner. Fast det är väl mysigt det med ;)

Hade med mig alla grejer till träningen för en gångs skull men inga kort... och var så hungrig och trött på hemvägen att det inte kändes lönt. Gick hem och fick en pizza med fyra sorters ost och vitlöksdipp istället mot att jag klippte Addes hår - deal!

Och för att ytterligare höja mysfaktorn som jag tjatar så jäkla mycket om just nu så har jag hittat en ny favorittröja - en knälång, tunnare polotröja i min favoritblåfärg, jättemysig och skön även den. Mys mys MYYYYYS!!

Så nu ska jag bädda ner mig med en ny Cosmopolitan och lyssna på lite julmusik och läsa tills jag somnar. Ha det så gött allesammans, och myyyyyys!