Dagens I-landsproblem...

Ligger i sängen och surfar runt på fullständigt onödiga och icke intellektuellt stimulerande sidor och har i 40 minuters tid försökt bestämma mig... ligga kvar och mysa under ett varmt täcke, eller orka sätta sig upp och bli lite kall men värmas upp av min dator som varvar igång värme som fan genom att spela ett parti Skyrim? Det är tufft det här. Jag vill gärna spela men orkar inte. För det är ju så jäkla ansträngande att röra på högerhanden och fingertopparna på vänsterhanden.

Inte sjutton brydde sig min kropp ett skit om vad jag skrev häromdagen. Eller jo... nu vaknar vi KLOCKAN TVÅ istället!

Suck.

Aja. Var hos Adde och Co:s hood under kvällen och käkade kebab, drack club soda (light, men tog fel sort av misstag) och mumsade choklad, nu har jag sällskap i bingen av ett Pringlesrör och nere i kylskåpet står en chocolate fudgetårta och en coffeefudgekaka som var anedningen till att jag tog fel club soda när de blockade min syn i famnen. Plus att det är cookie friday imorrn, plus att min kollega som slutar (och som tårtan och kakan är till) eventuellt skulle baka äppelstrudel eller vad det nu var.

Tur att man tränar nuförtiden!

'

9GAG.com

Mitt i allt surfande så hittar jag denna bruds blogg: Sofie Ward. Från början var hon en han men håller på att, med hennes egna ord, " retuschera min kropp så den stämmer överens med min självbild". Det är ju en intressant bigrej (ha!) men denna individ  skriver riktigt grymma och underhållande texter med både påhittade nyheter och lite modifierade, "riktiga", och då och då ett seriöst inlägg. Hon skriver på ett sätt som jag själv gärna vill göra och jag känner igen hennes skrivarglädje, satir och ironi från när jag var yngre och skrev JÄMT. Rekommenderas!

Nu har jag ändå satt mig upp för att jag fick ont i ryggen av att ligga så nu kan jag lika gärna vrida mig några graders vinkel till höger så kan jag nog faktiskt spela lite utan för mycket effort...