Morning

Som sagt - In Time igår. Ok film, inget märkvärdigt så, förutom att alla är jättesnygga i hela filmen. Så blir det när man slutar åldras vid 25, och tiden blir en valuta.

Tränade efter jobbet och trodde seriöst jag skulle bryta av mig armarna, så stelt kändes det. Nu har jag iallafall två dars vila innan jag ger mig på´t igen. Magen känns som jag fått en fet knytnäve rätt in där med - ganska gött faktiskt.

Dock så wasteade jag träningen på en sockerbomb of Doom till kvällsfika - vanligt svart kaffe med en twist, och en kaffe/vanötskaka. Och sen en stor fet popcornpåse på det.

Jag slängde även i ett mynt i en av klorna utanför bion, och vinner ett gosedjur på första försöket! När hände det sist liksom?

Synd att han inte var nån jag var speciellt intresserad av... jag ville bara testa för spelandets skull typ. Han bor nog hos Andreas nu, tror jag, för jag gav den till han igår när jag kom hem och han var lite dimmig och satt och klämde hänfört på den och nu är den borta. Weird.

Ska försöka bestämma mig för om jag ska ner till stan eller inte... det är inte lätt med ekonomin här nere, jag försöker spara till julklappar men kan inte wastea allt, för nästa veckas lön måste jag spara till näst-nästa vecka då de tar hela veckolönen till hyran... så jag vet inte om jag litar tillräckligt mycket på min självdisciplin (eller snarare brist på) om jag ska dra ner till stan "bara för och handla julklappar". Jag vet ju hur det brukar bli...