Inkentinken

Beslutade mig för att strunta i stan. Funderade i tio minuter på att gå till B-town istället men även det kändes övermäktig. Är så trött trots att jag sovit till klockan tolv idag. Jag har hamnat i ett sånt där mellanläge nu - nån som känner igen det? När man känner att man vill göra nåt fast ändå inte, man orkar inte göra efforten och skulle helst vilja det serverat framför nästan på en istället. Samtidigt som man är rastlös och ligger i flera timmar och bara surfar runt, runt på samma sidor och tänker att "jag borde..." men sen kommer man inte längre än så, förutom ett kittlande styng av dåligt samvete. Men varför ska man ha det? Blir så trött på mig själv för de här eviga samvetskvalet över allt.

Jag är jättejättesugen på att köpa ett par nya skor jag såg igår, och nya, tjockare klänningar att ha i vinter men jag måste försöka hålla i mina pengar och när jag är i det här state of mind:et kommer jag troligtvis köpa massa skit bara för att det får mig att må bra. Tills jag kommer hem och får dåligt samvete - blöööh!

Jag ska beställa mina onlinejulklappar iallafall. Där finns ändå inget jag vill ha själv, förutom ett kamerastativ kanske. Slipper man plåga dem runt omkring en när man vill ha egobilder på sig själv. Så sparar jag resten av shoppingen till nästa vecka - då är det ju 1:a advent!

 Beställa kebab från Silverspoon, poppa pocorn, och så finns det nog lite B&J i kylen med, upptäckte jag igår. Känner att det är en sån dag då detta behövs. Men skippar kanske smöret på popcornen denna gång... måste ju som sagt tänka på vikten...