Sjuk i huvet..?

Fest i fattighuset här - fullkornsbagel med kyckling, brieost, rödlök och pesto, och så Ofogets chokladbollar på det och kaffe. Hans sista cookie friday här, för nästa vecka slutar han :( vem ska jag då sitta och sucka åt över alla konstiga pingvinspel som spelas mellan samtalen, eller garva åt alla felhörningar? (""Vill du ha din blatte svart?")

Det kommer bli tomt, väldigt tomt. När Jesper och Amanda försvinner helt snart med är det bara jag, Elin och Markus kvar som blir veteraner. Jag är alltså en av de äldsta och mest erfarna på desken. Och jag känner mig fortf som en noob...

Jag har fått ta över mailsupporten nu iallafall så det är lite lugnare för min del, idag har jag faktiskt kunnat sitta och lyssna på musik och äta chokladboll samtidigt.

Jag har helt snöat in på Sexy and I Know It av LMFAO, och videon speciellt - jag tycker den är störtskön! Och så har jag fått en bisarr crush på snubben i flätor och nitkallingar som hoppar upp på bardisken i mitten av videon - jag har till och med kommit på mig själv med att sitta och spola tillbaka och se den scenen om och om igen bara för att jag diggar den killen så mycket. Är jag sjuk i huvet? Elin och Amanda tycker det, och Jesper muttrar över att det inte är anständigt att kolla sånt på jobbet... men jag gör det ju bara under lunchen ^^

Jag har iofs alltid lyckats snöa in på såna här konstigheter - en av de hetaste skådisarna som finns är Paul Bettany när han spelar Silas i Da Vinci Koden till exempel. Det säger väl en hel del. Mitt psyke har en ganska udda syn på vad som är häftigt och inte. Not my fault.

Igår annars blev det en helkväll på Vineyard med en stek - det går aldrig att tröttna på alltså. Jag skulle kunna äta det varenda dag. Alla som kommer till Dublin borde åka dit och äta den. Speciellt när vi börjar beställa in vitlöksmajonäs till den också. Fy satan vad gott.

Och idag ska jag pallra mig till gymmet igen även fast jag fortfarande känner mig lite halvvissen och nu har utvecklat träningsvärk of doom i armarna - men då får jag gå på löpbandet istället för och köra armpress i diverse åbäken. Det är ju iallafall fredag, och det innebär en hel helg med Skyrim! :D Tänkte klämma in lite julshopping också, kanske ta en hel eftermiddag i city center på lördag. Det var längesen man gjorde det.

Och nu är lunchen slut, tebaks till Sexy and I know It och hårddiskkrypteringar.