I´m sexy and I know it...

... eller inte. Var på NAC igår och fick ett program utformat. Tränade. Nu är jag ett vrak. Massa skit i halsen och hostar. Stelheten börjar smyga sig på. Lyfter jag armarna så knakar det. Win!

Och jag ska dit imorrn igen och köra igenom programmet igen. Fick en superseriös tränare som jag hade tid bokad med igår men nu har jag ett kort och en dator som säger åt mig vad jag ska göra, hur många gånger och hur länge. Kan det bli bättre? Hon satte ihop både lite styrka för armar, lår och speciellt ryggen, och kondition i form av löpband och crosstrainer. Det blir nog awesome det här. Kan kanske strunta i simning och köra detta fullt ut istället. Hur ofta är det man får ett skräddarsytt träningsschema liksom?

Nu peppar vi torsdag och längtar efter fredag. Det körs uppdateringar hit och dit på jobbet som fuckar upp våra applikationer och vi står handfallna i ett par timmar innan vi får nån info och lär oss hur vi ska hantera dem. Works every time.

Kärlek.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=wyx6JDQCslE&ob=av2e]