Ugglor och zombies

Rekommenderar INTE  att man kollar på en massa Walking Dead avsnitt innan läggdags... självklart så drömde jag om skiten inatt, och det var ju inte så lite detaljerat heller... hela sekvensen före själva zombieakten i drömmen var så bisarr i sig själv så när det väl blev zombies inblandade alltså... måste ha varit en av de sjukaste drömmar jag haft. Och så utdraget plågsamt också, jag menar... när zombierna kom så var jag på toa i drömmen, och hör skrik som bryts av nästan samtidigt som de börjar, dunsar, och sen ser genom det frostade glaset att det kommer kroppar stapplandes på ett onormalt sätt utanför. Låser dörren och lyckas ta mig ut genom fönstret och ska springa hem till vårat hus som ligger på en kulle! Och då förvandlas den uppförsbacken till en sluttande gympasalsmadrass, ni vet det där tjocka åbäket man fick hoppa på? Segt som AS att springa uppför och så med ett gäng gurglande döingar bakom sig - det var inte lite panik när jag väl vaknade.

Ibland skulle jag vilja kunna spela in mina drömmar. Helt otroligt att hjärnan kan hitta på så pass verklighetstrogan detajer (men det är klart, den tar sekvenser och scener från olika filmer man minns) och sen mitt i allt slänga in nåt helt random skit bara för och jävlas - en gymnastikmatta!?

Men men... jag kom på att jag inte visat klänningen jag köpte i Italien. Bättre sent än aldrig... tänkte de kunde få en plats här. Världen behöver min klänning, och fler ugglor... Love it, den är så skön och varm och med fina ugglor på = awesome! ^^

Nykomlingen har för övrigt anlänt. Grabbarna gör mig inte besviken när de sätter ribban för hur man roar sig med Rebecca inför newbien... eller vänta, den där meningen kom ut helt fel... hur man jäklas då. Med sylt och skit. Eller... fan den här meningsuppbyggnaden går åt helvete... ta det som ni vill.

Vi får se hur väl han smälter in här helt enkelt!

Btw... är det nån Wordpressanvändare, eller nån öht, som vet hur man får bort de förbannade strecken under varje bild? De driver mig till vansinne.