Party party

Nej det tog visst inga tider att samla ihop alla, de var klara en kvart efter att jag skrivit. Så nu har Stefan fått sitt bord, som han placerade i vårt vardagsrum där han tydligen ska husera när vår nya sambo, Peter kommer imorrn. Yep, vi ska få en till. Men det har ändrats lite i vår boendestruktur här. Och vid årsskiftet blir det kanske flytt. An era has come to and end.

Men IKEA var givande iallafall. Vi käkade frukost där, lunch för min del, och jag dissade faktiskt köttbullar denna gång för ett nytt, spännande inslag på deras meny: osttallrik! Och en daimtårtit och kaffe på det.

Var ju ändå tvungen att ta bild på Addes köttbullar. För bloggens skull. Och han ville visa sin... coleslaw.

Förutom coleslaw gillar Adde även broccoli.

Och vad köpte jag då? Jo jag köpte ett paraply. Stort, och rosa. Skulle försöka visa hur rosa det var men istället var det som en creepy scen ur nån Saw-film...

Och jag köpte jordgubbssylt, chips och gräddsås. Och pepparkakor!

Och ni vet väl vad man gör med pepparkakor för att få önska sig nåt?

Jaha... det där var ju inte alls lyckosamt :(

En gång tilll... koncentration...

Så trycker vi lite extra hårt...

Great Success!

Jag har också haft en grym hundlängtan idag. Bara velat ha nåt varmt och fluffigt att krama. Av ren reflex plockade jag upp en gosehund som låg nånstans ensam innan köksavdelningen och sen gick jag med honom genom halva IKEA, och när vi kom fram till hans "hemtrakter" vid barnavdelningen hade jag inte hjärta att lägga dit honom och lämna stackaren där. Det kändes rätt bra att gå och ha den i famnen *regression till tioårsåldern-varning*

Så han fick följa med hem. "Gosig golden".

Upptäckte också att min ena öga är större än det andra. Eller rättare sagt, mitt högra ögas ögonfransar ligger lägre än det vänstras och går inte att böja uppt lika vackert som det vänstra. Irriterande värre. FYI. Dessutom när det syns såhär väl med.

Men men... ikväll ska jag iaf inte göra ett dyft. Har ingen direkt lust med nåt, så ska bara ligga och äta lite onyttigt och kolla på Walking Dead:s första säsong medans de andra spelar.

Just det, och tända ljus med. Med pepparkaksdoft. Julen närmar sig...