Happy birthday, to youuu...

Igår kväll samlades vi Vattenvillare och drog med pompa och ståt till Captain Americas för att fira att Stefan fyllde år i tisdags, och Markus igår. Kul med lite omväxling istället för gamla hederliga Vineyard, även fast man aldrig blir trött på den steken... mmm...

Men iallafall, jag beställde in kyckling för första gången sen jag flyttade hit. Älskade kyckling förr, men sen har jag blivit lite trött på det. Men jag hittade världens jackpot!

Grillad kyckling med parmesan, pesto, gräddfil och sallad på ciabatta och en bakad potatis med massor av smör och salt till!

Oanständigt gott! Rekommenderas till alla som tänker flyga hit och äta i denna resturang.

Det var nån slags högsäsong för födelsedagar igår för de kom ut med tårta till säkert 3-4 olika sällskap under tiden vi var där, och det var ju smockat med folk också. Som resultat går jag nu och sjunger "Happy Birthday!" hela tiden här hemma... sjukt irriterande.

Alla var verkligen superpigga på och ta kort! Inte för att det var särskilt lätt att ta kort därinne med det skumma ljuset.

Stefan var iallafall på...

Markus satt hela kvällen och förfasade sig över födelsedagsylandet från de andra borden men självklat fick han också ett... ;)

Och alla var nöjda och glada!

Idag ska vi dra till IKEA och äta köttbullar och köpa Stefans födelsedagspresent: ett bord. Ska bara försöka se till att assembla alla deltagare och det lär ju ta ett tag...