Urr durr!

Klockan är 06.49 i Dublin och nu är det kallt med stort, fett K. När jag stack näsan utanför dörren idag gick det knappt och andas för den klara, bitande kalla luften. Irländarna stod och sprayade sina bilar med nån lösa-upp-frostspray och jag beslöt mig genast för att ta bussen istället för och promenera - med tanke på att jag varken har mössa, vantar eller halsduk. Det blir att införskaffa i veckan. Tills vidare får jag bussa på morgonen.

Kommer in till jobbet, och alla sitter med sina jackor på och huttrar. IBM är lika nedkylt som mejeriavdelningen på Ica, trots att folk har haft igång sina datorer en stund.  Runt 10 grader får jag veta. Jag går och hämtar rykande het choklad från cafeterian och sitter med min trenchcoat över benen som en gammal gumma. Fy fasen vilken härlig dag detta kommer bli...