Veckans Expressen Dilemma

Alltså. Jag har länge, länge velat uttrycka mitt hat mot de här artiklarna. Och nu passar det väl bra med ett Expresseninlägg efter ett om Aftonbladet.

Jag är som en av de där morbida människorna som går fram och tittar på en seriekrock med lik och blod överallt och blir äcklad samtidigt som man perverst njuter av att plåga sig själv med synen.

Jag pratar om Expressens så kallade Veckans Dilemma. Fyra rutor med en psykologiskt känslig situation som ska gestaltas med stillebilder av övertydliga ansiktsuttryck, med en medföljande utvärdering av nån psykolog de letade fram som har för mycket fikapauser på sitt jobb. Och sen får man rösta också. Nämen så fint.

För det första. Jag stör mig nåt enormt på hur de lagt upp ordningen på bilderna. Man läser från vänster - höger. INTE vänster-ner-upp-höger-ner-höger!

Och sen är de så fruktansvärt icke trovärdiga. Seriöst. Säger folk sånt här till varann? Befinner sig folk verkligen i såna här situationer? Sitter det verkligen nån där ute och bara "åh men det där är ju jaaaaaag!"

Det där med katten var droppen som fick bägaren och rinna över.

Så ska det vara så himla PK också.

Och sen en fin sammanställning av en "livscoach" till råga på eländet... Man behöver inte direkt vara kvantfysiker för att sammanställa den här "analysen". Rent sunt förnuft förfan. De kan anställa mig så kan jag skriva exakt samma floskler!

"Följ din sanna passion!"

Jeeez....