Efter maskeradfest

Idag mår man ju som man förtjänar... tror faktiskt inte jag har varit såhär bakis tidigare. Imorse var det inte alls roligt, funderade flera ggr på om jag var tvungen att sticka in på toa och kyssa porslinet. Men så illa var det inte. Efter ett par huvudvärkstabletter och massor av vatten kunde jag somna om för att sen vakna och må lite bättre. Men är seg som fan fortf.

Men det var kul igår iaf! Sen när vi skulle åka iväg så åkte alla åt olika destinationer tydligen. Jag var bra lullig och slängde mig bara in i taxin och satt och försökte fokusera blicken på vägen och hade faktiskt ingen aning om vart vi var på väg. Inte hade jag nån aning om vart vi kom heller. Jag hängde mest i Andreas arm och försökte navigera bland alla zombies, troll, Screamfigurer och fan och hans moster, upp och nedför trappor. Ibland kom Adde med och joinade oss och sen for alla åt alla håll och Andreas drog iväg med mig igen. Till sist vart jag placerad på en stol med två snubbar började ge mig komplimanger för sminkningen. Sen kände jag att det var hög tid att åka hem. Jag blev lite för full, och hade kanske kunnat stanna kvar och nyktrat till lite men gud vet hur lång tid det tar och under tiden är jag inget roligt sällskap direkt om jag bara sitter där och nickar :) som den docka jag skulle vara.

De andra två hängde på hemåt och det var först då som jag fick reda på att vi var på Howl at the Moon, när det var jag som drog i Andreas och försökte hitta ut. Sen hade vi disko i taxin tillsammans med chauffören, ner till McDonalds, och sen vidare i en annan taxi hemåt med maten i högsta hugg.

Så vart min kväll!