Ruskigt casual friday

Dagens I-landsproblem: jag kan inte få texten centrerad. Skitsamma. Jag är dödstrött (haha!). Var uppe klockan fem imorse och sminkade mig. Sen fick jag göra en ganska ovärdig entré med en tidig buss och en försenad Döden och kuta med rocken fladdrandes och döskallen guppandes i luften, väsandes fram min destination när jag väl kom fram. Chauffören bara blängde på mig. Sen har jag gått omkring under dagen med den underbara kombon av ett ansikte fullt med kliande klet och vara oförmögen att klia utan att förstöra. Aarrghhh! Men det var kul iaf - jag skrämde ett par stycken, minst sagt, och stackars Elin fick jag att hoppa högt i stolen när jag smög mig fram bakifrån. De kom och fota mig och tyckte min blick var för läskig. Jag fick cafeteriapersonalen att tjuta av glädje när de fick se Döden stå och plocka bacon och ägg till frukost. Så det har varit en minst sagt intressant dag. Gud vad jag önskar vi hade videosupport ibland... det hade varit häftigt att se kundernas miner :)

 

Min döskalle Kalle var riktigt poppis. Han dög bra till och både skrämma folk, peta på dem, och köra fram hans beniga anlete under samtal och vara en allmän pain in the ass.

Nu ska jag vara så tråkig att jag ska gå och lägga mig. Men är helt slut. Better up tomorrow.