Att spöka ut sig eller inte..?

Jag testade precis mina Halloweengrejer. Jag beslöt mig till sist för att inte ruinera mig i år och köpte billiga grejer. Men man får vad man ger... min stackars vålnadkostym är asstor. Och inte alls svart i ansiktet som det ser ut på bilden utan den är som ett myggnät. Man ser tydligt ansiktet. Fail 1.

Peruken som jag impulsköpte idag som jag föreställde mig skulle se awesome ut med det smink jag tänkt mig till helgen visade sig vara ett enda stor, rufsig fågelbo med dreadlocks som hänger kors och tvärs över ansiktet och ser helt... fail ut. Fail 2.

Vad göra? Jag som tänkt mig och bara slänga på mig kappan och sen är jag ready to go. Men nejdå. Som tur var köpte jag smink. Så nu överväger jag starkt att ställa klocka, gå upp okristligt tidigt imorrn, och ställa mig o sminka mig med stor risk att allt blir kletigt och fel och jag vrålar högt och dunkar i handfat och måste tvätta av mig skiten hundra ggr tills jag skiter i det och går till jobbet sur och hela dan är förstörd. Faaaail!

Dessutom måste jag tänka om hela min outfit om jag ska iväg i helgen. Eftersom jag inte vill köpa ännu mer grejer, får jag försöka göra nåt av det jag har. Så jag får väl bli en slampig docka eller nåt. Suck.

Wish me luck imorrn bitti.