Kinda like kinderägg

Nu ska jag skriva om kinderägg. Bara för att jag inte har nåt vettigare och blogga om. Vi köpte varsitt trepack i söndags som vi ätit till efter-maten-kaffet här hemma och jag fick nyss en sån nostalgikick när jag tänkte tillbaka på Kinderäggen förr i världen. När man samlade på de där sköldpaddorna - åh  vad jag älskade dem som liten! Köpte oändligt många kinderägg för att samla dem alla. Mina favoriter var den i ägget och den med bananskal på huvudet. Vart har dessatagit vägen nu? Slängde jag dem? :(

Nu låter jag säkert gammal och bitter men äggen var fan bättre förr. Nu är det bara en massa halvtaskiga pussel och plastbitar som ska sättas ihop till nåt fånigt flygplan eller figurer som samtidigt gör reklam för den biofilm som går - också dem i jobbig plast som ska sättas ihop och inte passar för att det blivit för mycket plast i skarvarna...

Inte för att jag är mindre intelligent eller så... hmpf... men jag föredrar HELA leksaker i mina ägg. Vill jag sätta ihop skit kan jag köpa modellflygplan eller ett tusen bitars pussel.

Och hör sen. Dagens I-landsproblem.

Bild lånad från http://mangaandart.blogg.se