I´m flying home for Christmas

Idag fick jag det! Godkännandet av min julledighet! Jag har varit rätt ängslig för att det först lutade åt att jag var tvungen och stanna i Dublin under julen för att jag har varit alldeles för oaktsam med mina lediga dagar och inte hade några kvar när jag skickade in ansökan. Sen har jag känt mig som världens tjatmonster till min stackars TL för och få svar på hur det blir. Men nu vart det alltså ok och mellan den 22:e december till den 1:a januari kommer jag vara hemma i Sverige och fira jul <3 Håll tummarna för att det  inte blir nåt förbannat snökaos nu bara så man blir strandsatt här ändå... :(

Det börjar redan bli julstämning här nere som sagt eftersom de redan börjat med julsaker. Vi var och handlade på Dunnes igår och på övervåningen var det fullproppat med granar, jättefina smycken, paket och massa massa annat fint. Jag skulle kunna ruinera mig på bara juldekorationer. De är sjukt bra på det här.

Så nu ska jag börja planera julklappsshopping också, och vara ute i god tid denna gång :) Dublin blir ännu mer fullproppat än vanligt i november/december, jag vill ju inte riskera och slå ner nån av ren frustration mitt i folkmängden...

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=H_04WT87e8s&feature=fvsr]