...orka skriva rubrik....

Nu är det snart storm här. De har utfärdat varningar för översvämning imorrn och på tisdag för att det beräknas regna så mycket. Dessutom blåser det som satan med. Just nu är det kolsvart ute, det viner i hela huset av vinden och regnet öser ner med jämna mellanrum. Mitt i allt detta har parken bredvid blivit fullständigt invaderad av kråkor och hela gräsmattan av svart. Dessutom flyger de olycksbådande i skymningshimlen och skriker ut sin ågren (eller så är det bara kul o flyga o träffa polare) och hemma hos oss har vi fått med en mystisk "Easy Peeler" på kvittot men det finns ingen mystisk skalare nånstans... vi har letat. Olycksbådande tecken allt detta.

Igår kväll iallafall. Kvällen slutade inte riktigt som jag hade tänkt mig. Lite udda blev det. Men jag fick iallafall min korv med mos - RIKTIG korv som smakade korv, inte ett hopkok av allt överblivet fett från diverse kreatur. Jag gick och frågade och letade efter den där korven hela kvällen, till mina manliga kollegors höga nöje. Jeez vilken låg humor det är här alltså. Alla är mentalt fjorton.

Vi förade hemma hos Karin som jobbade Out of Hours och inte kunde följa med till festen. Hon sitter alltså  i avail från det att hon slutar på fredagen tills dess att hon går av på måndag för och åka in till jobbet och jobba där. Och så sitter de en hel vecka sen med. Helt sjukt, jag skulle bli galen. Bara tanken på och inte kunna sova om nätterna för att man ligger och spänner sig i väntan på ett samtal. Uschaan. Dock skulle det vara nice och bara jobba natt. Från typ kl sex till sex på morgonen.

Medans vi var där kom det ett samtal till Karin om ett password reset. Bex sprang och ställde sig i ett hörn för och nysa eller hosta eller vad det nu var, och Amanda försökte kväva sitt skratt när hon tog kort på mig som tyckte det var skitintressant att se en OOH in action!

 Det syns vilken dricka det är som gäller bland IBM:arna förutom öl. Blossom Hill  <3 kostar 7 euto och räcker hela kvällen för och få dig tipsy. Drack min flaska plus 4 stycken salmiakshots och senare en vodka/redbull.

Drog hem runt tvåtiden eller strax innan, tror jag, efter att Adde och Andreas kommit in på festen också. Efter sedvanlig McDonalds stupar man i säng och sover till halv tre dagen efter. Nice.

Under dagen var jag nere på stan en snabbis med Stefan också som skulle köpa kostym. Kyligt som det var så värmde jag upp mig med en het och söt Creme Brulee Caramel Macciato och en liten kaka på det från Starbucks. Sockerchock here I come!

När vi gick igenom Temple Bar fick jag syn på en hel radda butiker som jag inte noterat förr, bland annat en vintagebutik och en butik som heter Fresh som säljer ascoola klänningar.

Nice va? 70 euro styck. Kan man lägga i sin wishlist så länge.

Mitt emot Fresh låg en annan riktigt nice Rebecca-affär - full med massor av prylar, rökelse, porslinshundar, träsaker, drömfångare, masker och färggranna små burkar - en sån affär där man kan gå in och köpa vilken grej som helst och jag skulle bli skitglad - bra och veta nu när det snart är jul kanske? *wink wink*

Boije stod och vaktade bron mellan södra sidan och innerstan.

Nu ska jag göra det jag fasat för hela dagen - kamma ut mitthår och duscha. Jag tuperade mitt hår grymt mycket igår och sen när man stöp i säng så vart det ännu rufsigare under natten... så nu är det som stålull och kommer göra jättemycket ajaj att reda ut... stackars stackars mitt hår :( får tömma hela hårinpackningen i mina slitna toppar efteråt.

Och bara för att.... lyckades få en till bild på Kausti igår. Genom våld. Amanda höll ner hans armar. Bam.