Scary shit

Jag var och strosade i B-town i onsdags efter jobbet, skulle köpa smör och titta efter Halloweenkostym. Vart varken kostym eller smör men det kan vi ta sen. Däremot hittade jag faktiskt massor av bra, billigare kostymer överallt i B-town - Halloween är verkligen HUGE här!

Värst av allt var detta när jag gick in på skräck(!)avdelningen på Heatons - i sakta mak ögnar jag alla hyllor upp och ner och går förbi detta vidunder:

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=0DB_43XaBlw]

Sen hörde man det där garvet hundrafyrtioelva ggr under tiden men gick där, eftersom det gick igång så fort nån gick förbi. Plus alla andra blinkande, skrikande, skränande vidunder, armar och ben som satte igång av rörelse. Mitt i allt fanns en stackars expedit som jag var på vippen att fråga hur hon stod ut bland allt dårskap utan att bli tokig själv.

Vem står ut en längre stund med två av dessa liksom?

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=uvWG7FMib1M]

Men det finns bra saker med Halloween också :) som cupcakes. Och tårtor. Fast skulle jag få den med spindeln skulle jag freaka lite.

Det börjar kännas att man varit här ett år nu. Förra året, när en började åka ner och hälsa på, var det också säsong för Halloween. Och jul. Samtidigt. Gå in i en affär och ha en muntert hoande tomtefar på vänstra hyllan och en hysteriskt flabbande zombiemumie på andra. Less is more skiter de fullständigt i här. Skaffa en julpumpa och låt Boogeyman dela ut julklapparna.