Maskering

Här är några av småsakerna jag köpte från Milano. Mina bästa souvenirer är de fina maskerna som fanns överallt i alla storlekar. Jag hade kunnat köpa massor av dem, men valde ut några små favoriter så får jag köpa flera sen.

Jag köpte även en ask med choklad enbart för askens skull - den är klädd med rött, sidenliknande tyg inuti och jag försöker äta upp gottet så fort jag kan för att kunna ha mina smycken i den :)

Från en gatuhandlare på Buenos Aires-gatan köpte jag två nya leggins, korta, med blomdekorationer.

Min riktiga pärla är den här ringen jag köpte i en liten butik tillsammans med min klänning som tyvärr ligger i tvätten för tillfället. Inte säker på vilket material den är men det liknar pärlemor och skimrar i olika nyanser av rosa.

Jag har en klänning, ett smycke - det som fattas är...

...skor!

Köpta från en gatuhandlare från kanalerna klockan halv elva på kvällen.

Asbekväma och VARMA, med sina inbyggda benvärmare.

Men jag tror nog bästa köpet var denna; en glasyrspritsare med fyra olika utformningar, endast 5 euro - jag som tänkt köpa den i rent stål från Debenhamns för 38 euro ;)