Sagan om de Bannlysta

Jag vet inte om det är min humor som är fullständigt väck, det vet jag ju iofs att den är... men det här är band det roligaste jag vet i hela vida världen - den är EPISK! :D Hur dåligt humör jag än är på får denna alltid mig att asgarva, högt, vilket jag sällan gör ;D

43 minuter lång men det är den värd - fram med popcornen!

*Du är för dålig för och kasta sten!*

*Du måste vara helt jävla dum i huvet om du tror du kan ta dig in här*

*Nåt modernare kanske*

*Nej döda mig inte!*

*Du ska inte gråta. Jag finns här nu för dig*

*SKRIK INTE!*

*Du vet liksom bah "peow"!*

*Motherfucker, yeah*

*Det var en gång en liten fluga, han hade blivit bortflugen. Han hade flugit bort, han hade glömt bort sig själv i skogen. Han kom inte hem, flög in i ett träd och slog i huvudet och svimmade av. Nu finns han överallt, i alla hörn, i alla hus.. överallt.. i alla spindelnät, inuti väggarna, han kommer att ta alla som inte är......*

Etc etc etc....

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=flSRA_SuvXg]