"Four staggioni"

Då sitter man äntligen här på hotellet i Milano, proppmätt av en sen middag bestående av varsin ost-pizza och en öl från det lokala pizzahaket - glammigt så det  förslår!

Vi kom hit runt en tjugo i åtta och tog buss in till Milano central station, där vi sen irrade runt en stund - först i letandet efter en automat och senför och komma på hur vi ska ta oss därifrån till hotellet. So far är inte Milano så himla turistvänligt, men vi hittade en taxi sen med en chaufför som vi sen insåg inte kunde ett ord engelska. Han ritade siffran jag skulle betala i sin handflata, med pekfringret - 18 euro :)

Centralstationen var förresten en upplevelse i sig, asstor och närmast katedralsliknande med skyhögt i tak, allt i marmor, och med kolossala statyer och lejonhuvuden längs med väggarna.

Hotellet är en riktig hit, med en stor mysig lounge i jordnära färger och en bar  som vi får undersöka senare. Vårt rummet är litet och elegant, med platt-tv och minibar med svindyra chips, och ett riktigt nice badrum med små lovande flaskor till duschen. Det finns till och med en telefon bredvid toan! Vad är det tänkt till egentligen?

"Hallå, roomservice? Aah jag är klar nu alltså, nu får ni komma och torka!"

Så jäkla god pizza med... supertunn, fullproppad med bland annat parmesan-och-gorgonzolaost - och en Becks på det! ;)

Sara vet hur man anlägger den tuffa streetstyle-pizza-rocks-minen...

Det är varmt här också, 23 grader när vi kom och runt 18-19 nu. Ingen jacka här inte. Klockan är nu tolv hos oss så jag ska hoppa in i duschen och slösa med alla de fina små flaskorna och sen bädda ner mig i sängen och läsa de tidningar jag köpte med mig men inte läste på planet.

Ciao!