Buongiorno

Klockan är halv nio här nere, vi skulle gått upp klockan också och sov bara en kvart för mycket :) Ska strax klä på oss och gå ner till snabbköpet och köpa tandkräm som båda glömde ta med, det smakar bäverslem i munnen just nu... sen ska vi leta reda på tåget som tar  oss in til centrum för lite frukost.

Idag ska det tyvärr bli lite sämre väder, men ändå runt 19-20 grader så det är bättre än hemma iallafall ;)

Sara duschar och jag sitter och ögnar igenom broschyren om olika behandlingar man kan göra på deras hälsoanläggning - hittade ganska intressanta saker; vad sägs om "emotional massage"? 2 timmar och kostar 160 euro, där massören bara sitter och pratar känslor? Eller "cosmectic panchakarma" som jag inte har en aning om vad det är men det tar 4-5 timmar och kostar 450 euro. Sweet.

Bäst är dock denna; inget för mig direkt, de är stora nog som de är. Men vore kul och se om det funkade... tänk dig komma hem med värsta pimpade jättebröna som souvenir?