Italien countdown...

Sitter och pre-Italy-lunchar, tänkte jag säga, men det är ju Paris kom jag på...

Aja, skitsamma, vi hittade ett guldkorn i cafeterian med; Marabou Mjölkchoklad! Med Ö och allt :D Så den förfestar jag på tills det är dags att dra om 3 timmar, 2 från Sverige. Klockan 14.00 åker vi härifrån, irländsk tid och runt 16.00 lyfter planet. Sweeeeeet!

Handbagaget är packat med endast 3 klänningar - jag SKA trampa runt i Milano, stylish as hell, även om det ösregnar - varmt ska det bli iallafall. Sådeså.

Hade ett helvete inatt då jag vaknade hundraelva ggr och trodde det var dags att gå upp fast klockan var två och tre, och drömde att jag gick upp och klockan var sju och jag hade missat taxin jag skulle boka till oss till jobbet och försökte ringa Amanda men det bara sjöng i telefonen och sen kom jag jättesent och fick inte åka... Resefeber what?

Bifogar bild på mitt fynd. Bifogar en söt bild på Andreas x 2 under pannkaksfrullen som jag förärade mina sambos med i söndags också, bara för att den fanns i telefonen nu när jag förde över chokladbilden.