Zstrezz

Sista kvarten kvar av lunchen, har typ sprungit runt och gjort allt utom och äta, så skulle jag hämta vatten till min soppa men kom tebaks från cafeterian med en croissant och ost men inget vatten... suck.

Igår var kaos, helt otroligt. Kunderna fullkomligen sprängde telefonerna, med bara random problem och köer of doom och vi fick ta in folk som bara tar emot samtalen och skickar dem vidare till mig, som ringer upp. Gjorde sista uppringningen halv fyra... sen satt jag övertid med mailen till strax innan sju.

Idag har varit nästan likadant så jag ringer fortfarande upp folk och försöker hålla koll på mailen som kollegan bredvid sitter med, samt ta egna samtal. Snacka om kontrast till mitt gamla jobb där man halvsov framför tv:n i tre timmar :D

Vi har iaf checkat in och skrivit ut flygbiljetter idag, 2 dagar kvar till avresa! <3 Jättepositiv aspekt!

Värre är det med vårt internet. Andreas gick hem igår eftermiddag men sen RINGDE de till Stefan och sa att en kabel har gått sönder - det tar 4 dagar att fixa denna.

Dels blir man perplex över hur det kan ta 4 arbetsdagar att byta en kabeljävel som påverkar en hel huslänga och deras internet? Men ok.

Då säger de att ni har nog internet tidigast tisdag NÄSTA VECKA!

WTF!

För tydligen jobbar de inte torsdagar och fredagar då eller vad!?

Jäkla U-land!

Så igår satt Anderas hela kvällen och försökte haxxa grannens WLAN med Addes netbook som access point i balkongfönstret... och lyckades. Så vi har till viss del internet, ibland iaf.

Suck.

Positivt är att man får tråkiga saker gjort iaf. Omformaterar min egen netbook just nu, den är full av skit.

Är riktigt sugen på och börja baka minicupcakes också, så det kanske man kan träna sig på med? Så söta!