Dag 2 utan internet

Vi klarar oss hyfsat här. Grabbarna hittade en workaround - fylla på Addes internet på telefonen och göra den till en access point som vi kan utnyttja 2 i taget. Så vi hankar oss fram här :)

Lösningen innan dess var och åka ner till city center i ett par timmar, käka mat, gå till Happy Pill i Temple Bar-området, den rosa godisbutiken med importerade sötsaker från USA. Där köpte Stefan och Adde varsin låda vaniljcola och jag en bägare med Ferrero Rocher-glass. Var lite frestad att chocka min blodsockernivå med att köpa ett paket Froot Loops, med strössel på, men de kostade nästan tio euro så nej...

Istället gick vi runt en stund till och kika runt innan vi slutligen tog en taxi hem och hoppade av vid Spar där vi handlade förnödenheter inför kvällen. Så nu har jag köpt min första, engelska skvallertidning här, 9 månader tog det... avskyr dem egentligen men nu är snart min bok utläst och jag har inget annat och sysselsätta mig med ikväll så det fick bli en sån, tillsammans med popcorn med smörsmak och en fanta. Då ska jag läsa om Cheryl Coles senaste eskapader (who?) samt läsa historien om en kvinna med typ två meter löst skinn överallt efter sin hetsbantning. Top notch.

Sen ska jag ta vara på detta och sortera min garderobs samt mina skor, efter de andras gnatande påtryckningar. Men först ska jag läsa om skinnkvinnan och äta popcorn. Ciao!