I haz internet!

Jag har trotsat regnovädret som bröt loss, efter 2 dagar med 21 grader sol, och halvsimmade mig ner till Jonas, Kausti och Markus för och leecha deras internet för några timmar, invagga dem i falsk säkerhet med förevändningen att det är deras sällskap jag vill åt. Jonas sitter och svär och gormar över en Ben and Jerrys förpackning som han desperat slier i för och få upp - killen har iallafall passion för glass. Kausti ligger i sitt lilla hörn och leverarar sina one-liners i vanlig ordning och grälar med Jonas om en öl och Markus cirkulerar runt med ett glas whiskey och fäller så många kommentarer om Jonas dumhet som han bara kan. En lika harmonisk familj som våran!

En flaska Miller i handen och en skräckfilm som väntar, men först ska jag läsa klart alla bloggar och uppdatera mig om omvärldens eskapader och händelser, och smygkolla under filmens gång också ;)

Här är två bilder från Andreas x 2:s cookie friday på AZ: Vi gick och handlade igår och de lassade ner fem påsar munkar, 4 kartonger muffins, två stora chokladfudgetårtor och två-tre paket Oreokakor. Dessutom, väl på jobbet, hade andra kollegor med sig flera påsar chips och 2 litersflaskor med dricka... hela IBM hittade anledningar att ta svängen förbi kontot och smyga åt sig en kaka eller två. Jag har ju privilegiet att vara ihop med deras dispatcher, som nu råkar vara placerad precis framför dessa godsaker, så jag tog en svängom dit och kom ut med en rejäl bit chokladtårta och en påse chips att komplettera min lunch med.

Mitt i allt det söta, en chipspåse till mig... :)

Nu sitter Jonas och youtubear dammsugar - och melonporr och Markus är på bristningsgränsen och stampar runt och gapar - bäst och ingripa innan de har ihjäl varandra.