Avskuren från omvärlden!

Vi stack till B-town hela familjen igår och käkade på KFC och handlade lite. När vi kom hem möttes vi av det värsta besked man som dataidoter av dagens rang kan få; inget internet!

Det är lugnt, vi startar om routern... tänkte vi utan särskilt mycket mer tanke på detta. Men när det fortfarande inte funkade efter trettioelva omstarter och en halvtimme senare började oron mala i magen.

Stefan som är en handlingskraftig man när det gäller livsviktiga situationer som denna, tog telefonen och ringde bredbansoperatören. Tydligen uppgraderar de nätet i vårt område och tydligen ska fler Watervillebor vara drabbade. Ingenting fanns och göra ännu - de skickar en tekniker PÅ  MÅNDAG!

*flämt!*

Woaaa! En hel helg utan internet!! Och jag som ska spara pengar och hålla mig inne och glo på film och slösurfa - vad ska jag göra nu? Jag har bara en enda pytteliten bok kvar! Alltså, alltså... NÄE!

Och nu sitter man således här och surfar så det brinner i knutarna för att ta in så hög dos som möjligt. Stefan prata precis med dem igen och de ska försöka reversa förändringarna så att vi kanske får tillbaka nätet.

Om vi måste vara utan internet till måndag är risken stor attvu har ihjäl varann... eller de har ihjäl mig... ;)

Men men inte mycket mer o göra. Äntligen fredag btw, cookie friday, vi hade för lite kakor och medans jag var borta för o köpa lunch hade de tydligen hittat min undangömda kaka och delegerat bort den till en annan. Vafan är det för vildingar man jobbar med egentligen...

Tur att AZ, Addes crew, har två hela deskar fulla med chips, kakor, munkar och tårta. Jag kunde gå dit bort och få mig en chipspåse och världens godaste bit chokladfudgetårta <3 Bilder kommer med internet sen...

Nu ska jag paniksurfa de sista tio minutrarna. Det tokringer här atm så kunderna verkar inte ha fattat det här med att det är fredag = slödags och kakmumsdags.