Himmelriket av klänningar

Ni som INTE är klänningsfreaks kan ju bortse från det här inlägget... det är bara jag som dreglar lite och drömmer mig bort till klänningarnas förlovade land i Great Glam. Här har jag satt ihop en prydlig liten lista över mina favoriter - och då har jag bara gått igenom klänningssektionen till sidan 22... det finns 26+ sidor. PLUS massor av skor och toppar och annat... nu har jag ju inte kollat igenom hur pass seriös sidan är - sist jag handlade från ett klänningsmecka så var de ju så oseriösa man kunde bli, men jag fick mina kläder till slut iallafall... Har satt ihop en liten wishlist inför den dagen då jag kommer handla härifrån.

Jag har dock inte planerat att ha mina tuttar upptryckta till hakan så de kommer förhoppningsvis inte se lika slampiga ut på mina ljuva kurvor...

Bara två fail på klippningen, imponerande... såhär dags på dagen med. Kan inte förvänta sig för mycket...

Helt otroligt att jag blivit så fäst vid figurnära kläder. Jag som aldrig skulle tatt på mig nåt sånt förr i tiden utan att få ångest. Nu har jag fortfarande tjockis-dagar men drar jag på mig en sån här klänning ser jag att tjockeriet ändå sitter där det ska och ser awesome ut också. Hade lägligt nog en liten diskussion idag om min kroppssyn och mitt plötsliga intresse av klänningar. Kul är det.

Nu ska jag försöka narrowa ner det till typ... 10 klänningar kanske? Det är ju ändå dollar så det är inte helt snordyrt..? ^^