Sura fåglar på kakor

Envis som synden ska man vara... Kausti postade bilder på cupcakes med Angry Birds motiv och hävdade att han ville ha en sådan. Jag är inte den som säger nej till utmaningar när det gäller och baka så jag antog utmaningen och utrustad med fem flaskor karamellfärg, ett paket glasyr och marsipan skred jag till verket.

Och jag har nu, resten av kvällen senare, bara en sak att säga; damn vad jag gick bet! Det är fan assvårt, man måste ha riktig sockerpasta, förfärgad. Färga fast glasyr med karamellfärg var omöjligt. Skiten bara gled av skiten. Marsipanen gick något bättre men det var lögn och få färgen jämn och fin. Tyvärr var det lite sent ute och beställa sockerpasta och mig veterligen finns ingen specialiserad affär här i B-town att kringgå, så det fick bli som det blev. Gjorde fyra cupcakes men dekorerade endast två. Man ser iallafall att det är någon form av pissed off fågel även fast de ser mer skitnödiga ut än arga.

Nu får herr Kausti äta upp dessa sockerbomber vare sig han vill eller inte. Och förvänta sig att pingraten från mig på hans Sametime går upp med ca 220% efter detta.

Mina naglar är gröna. Och ändå blev det bara en liten skrajsen gris av det. Ack ack.