Gratz Gratz

Idag fyller Adde 25 år och hamnar således på samma mittenplanka som jag, äntligen... inte för att man kan tro att han är 25 precis ;) men grattis till dig vännen <3 lämnade en liten bakelse i kylskåpet imorse, har fått sitta på mina händer for och inte norpa till mig den själv, den ser så rosa och god ut - torsdag idag och löning, skulle kanske unna mig en egen?

Eftersom han åker hem till Sverige idag så fick vi fira honom igår, drog ihop någa kollegor och stack till Vineyard efter jobbet för och äta stek och skämma ut honom med litr skönsång. Han fick även sin present från oss i hushållet där, en fin, rosa netbook. Den satt han sen med hela kvällen och somnade till och med i soffan med den. Jag tar det som att han uppskattade den.

Så idag, får vi se om det blir ett tredje försök med Jane Eyre... för självklart var projektorn fortfarande sönder i förrgår. Jäkla U-land. Nu har de iallafall fått fyra dar på sig och fixa den.

Hade lite av ett smärre psykbryt imorse. Fick inte mycket sömn inatt och detta kombinerat med att jag laddat ner 150 avsnitt av Kalle Anka som jag kollar på varje kväll, finns det väl en ganska rationell förklaring till detta. Men jag SVÄR - mitt alarm ringde, jag snoozade fem minuter och la mig ner för att dåsa lite till, när jag ser Addes netbook LYSA UPP och först spela en glad trudelutt - sen KVACKADE den! Jag lovar! Jag vet inte om han ställde in nåt alarm på den eller whatever, men jag vet att jag satt och stirrade på den i häpnad tills mitt alarm ringde igen och jag var alltför skärrad för och snooza nåt mer utan gick upp. Scary shit.

Fantastiskt att slå ihjäl en kvart av lunchen på och klippa ihop detta i paint. Awesome skillz.

Update: Adde seglar in på jobbet och lämnar av en muffins och en kaffe. Cheesecaken hade han helt missat :D Tack tack iallafall <3