Do you remember?

Efter diverse tillsägningar här under dan, både muntligt och i textform så försäkrar jag att jag nästa gång jag stöter på en "trevlig" individ av manssläkte med ett välsmort munläder så kommer jag vända på klacken och kuta därifrån omgående, oavsett hur vackert han kvittrar. Jonas erbjöd sig till och med och fixa tårgas till mig. Jag som själv snackar om naivitet har en alldeles för naiv approach själv. Lite hyckleri där må jag erkänna. Men det får vi ändra på. Tuffa till oss. Bli lite elaka. Och prata om mig själv som en duo. Jag och mig.

Ska försöka se Jane Eyre ikväll istället. Sara har gratisbiljetter, sen blir det och hålla sig inne i två veckor framåt. Spara pengar, så man kan köpa nåt fint i Italien. Presenter, utflykter och bio takes its toll. Min stackars vovve hemma i Sverige är krasslig med så hon måste ha medicin :(

Och nu är lunchen återigen slut så ska sätta mig och pyssla med lite av varje - lyssna av kollegor, skriva utvärderingar av ärenden, lite pendtickets.

Från chatten fick jag min kära Michael Jacksons "Remember the time" i huvet men videon får av nån urbota dum anledning inte visas i detta land!? Idioti. Jag som ville se Micke i egyptenutstyrsel... nu får jag hålla till godo med musiken och en bild.

RIP

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=ruOp66ClMBs]