Divine Sweetness!

Sitter och roar mig med att kolla igenom gamla Etsy efter att ha blivit supersugen på hantverk efter att Jespers flamma Anna visade sig vara superduktig på och göra fina, virkade figurer. Jag har alltid varit kreativ själv och jag har alltid hållt på kreativa skapelser, tecknat, målat, keramik, lera - you name it. Men sen blev det stiltje i kreativiteten och nuförtiden är det dåligt med det :( funderar på och hitta nåt man kan pyssla med om dagarna istället för den förbenade datorn.

Men iallafall, jag har snöat in fullständigt på lera nu och på Etsy finns det mängder av fina saker från otroligt kreativa människor.

Ta Ciara till exempel, som har en butik som heter Divine Sweetness där hon gör supersöta ringar med massa kakor, bakelser och annat gött som får det och vattnas i munnen bara av att titta på dem. Frågan är om man ens kan hålla sig ifrån att käka upp dessa när man får dem? Vete sjutton om jag skulle palla och hålla munnen stängd.

Sen har vi Sally Park som gör skitfina små hundar i lera, väldigt mycket juldekorationer men finns andra med.

Så supersött alltihop så man kräks karameller ;)

Annars så ska jag dra och se bio efter jobbet idag med Sara och se Jane Eyre.

Cowboys and Aliens var bra för övrigt, gillar kombinationen... mycket fart nästan hela tiden, nästan lite för rörigt ibland, men helt klart sevärd.

Nu ska jag fortsätta dricka min mocca sista tio muntrarna av lunchen och vänta på att måndagen ska vara över.