Sunday Surf

Har börjat ogilla söndagar på sistone. Det är jätteskönt att kunna sova länge och det gör jag så mycket jag kan, men sen är det så jäkla svårt och gå upp för jag får nån slags sunday blues nuförtiden och vill bara sova bort hela dagen. Jag har kollat film hela dagen i princip, hade tänkt gå till B-town och handla mig ett par jeans men det kändes alldeles för övermäktigt. Så jag stannar inne. Fick precis ett paket med 12 stycken Iced Queen Cakes i knät, jag ska smälla i mig ett par stycken sådana och avbryta monotonin med att läsa lite och dricka lite kaffe, sen få med mig sjuklingen i huset och se ännu en film. Jag har blitt så kräsen vad gäller filmer med, förr hade jag massor av filmer jag ville se men nu ratar jag den ene efter den andre. Jag hoppas Cowboys and Aliens är så intressant som den verkar iallafall.

Längtar redan nu till nästa helg så man får dröna runt och sova länge igen, men samtidigt vill jag inte att tiden här nere ska gå så jäkla fort som den gör när man bara räknar dagarna. Jag har alltid liksom behövt nåt att se fram emot ganska så ofta, och nu ligger nästa grej flera veckor framåt (Italien). Adde fyller år i veckan så det blir iallafall kul och fira honom. Jag ska försöka smyga mig undan nån dag med presentpapper...