Aye arr!

Då var man hemkommen efter en heldagsutflykt i vackra Wicklow, där man ännu en gång fått se det Irland som man älskar. Djupa dalar och lochs, 40 nyanser av grönt och ibland så starkt att det gör ont i ögonen och se på gräset som skimrar i nästan neongrönt. Jag ska ägna ett blogginlägg åt denna resa och alla fina bilder (som ändå absolut inte gör omgivningen rättvisa).  Men eftersom jag sov dåligt inatt och vi har hållit igång hela dagen med den friska bergsluften, så är jag dödstrött. Det inlägget får vänta tills imorrn. Nu ska jag bara fixa mig lite popcorn och glass, ladda ner lite fler Disneyfilmer (har kommit in i en sån period nu) och bara mysa under det varma täcket - det är kyligt uppe i bergen.  Och regnigt. Tur att Sara hade en extra scarf. Aye!

Btw, vi såg filmen Fright Night  igår sen lite otippat. Jag kan säga att jag var skeptiskt först, eftersom filmens början gick i rasande fart och var lite väl cheesy i vissa fall. Men sen visade det sig att det fungerade som nån slags upptakt till andra delen och den vart plötsligt skitbra och riktigt otäck, men ändå humoristiskt - visste inte ens att det gick att förena och dessutom gilla. Colin Farrell spelar sin roll väl som hunk-vampyrgrannen som knallar runt om natten och käkar upp sina grannar. Huvudpersonen Charleys nördpolare upptäcker vad grannen är för nåt och försöker desperat få sin f.d. nördiga vän att inse faktum men hinner bli kvällssnacks innan detta sker - han kommer tillbaka senare i filmen som nybakad vampyr i den roligaste scenen jag nånsin sett i en skräckfilm. Awesome. Efter en sällsamt lättande kort tid fattar vår huvudperson själv vad som pågår. Hunkvampyen sätter sedan siktet på Charleys MILF-mamma och hans vrålsnygga flickvän och jakten kan börja.

Min nya skådiscrush får bli David Tennant, åtminstone så länge han har kajal runt ögonen och pratar sin underbara skotska accent. Och han har en skinnkappa TO DIE FOR också :(

Vid närmare eftertanke är det nog enbart karaktären Peter Vincent jag har en crush på. Skitskön lirare ju.

Men nu har jag en trippeldate med Skönheten och Odjuret. Ha en skön lördagkväll peeps. Cheers.