Hattar igen

Kämpar med en huvudvärk som inte är av denna värld. En sån där konstig huvudvärk, varannan kvart knäpper det till, knastrar liksom, och så känns det som att nåt brister, i pannan. Och så känns det kallt och metalliskt. Jag blir lika rädd varje gång, i tron att jag är på väg och få en hjärnblödning och det här är bara teasers för och göra dödsögonblicket så utdraget som möjligt... eller så är det mina sista hjärnceller som bryter sig loss. Hursom gör jag det bästa jag kan för stunden - ignorerar skiten. Dör jag så dör jag.

Jag tänkte iaf bara slänga in lite bilder från hattpartyt i helgen, folk hade iaf med sig en hatt var, vissa mer kreativa än andra. Bäst var Jespers angry birdhatt, som dyker upp i princip varje bild jag har mer eller mindre från den kvällen, av nån anledning...

Och se här - en bild på Kausti - utan armar i fejset! Jag har typ 20-25 bilder på Kausti med en eller flera  armar, händer, fingrar eller ben eller whatever i ansikter, kameraskygg som han är. Vissa kvällar kan jag sitta en kvart och bara låtsaslyfta kameran för och lura honom att sänka garden så man kan få en bild - och nu lyckades jag! Inte bara en utan två, tre ggr! De guldklimparna spar jag tills ett bättre tillfälle... ;)

Ser också att det börjar bli dags att slänga ut en massa bilder på Facebook och uppdatera Dublin albumet. Många roliga bilder på folk.

Kvällens bästa från i lördags, för dem som inte har tillgång till min Facebook:

 Jesper ska ta ut pengar från Centra till taxin hem. Random knacker (Irlands svar på white trash) kommer fram. "Hey! Nice beard! Are you a pornstar?

Jesper, som är sitt awesome self, svarar: "Definately!"

Knackern vänder sig sen till mig när jag tar ut pengar och ögnar mig uppifrån och ner.

"Hmm... I wonder what SHE works with?"

Och efter lite tänkande: "DEFINATELY a pornstar!"

Tack.