Radisson Blu Hotel

Här är lite info om hotellet vi ska bo på i Milano. Både ser och låter riktigt lovande ut. Fick en fin lista på alla förnödenheter som hotellet innehar:

Tea/coffee facilities Double-glazed windows Heating Hairdryer Television Iron (on request) Wake-up calls Work Desk Mini-bar Telephone Telephone in bathroom Safe Voicemail Safe free of charge Flat screen LCD TV Slippers Balcony Radio Alarm clock Complimentary toiletries Pay TV Bathrobe Air Conditioning High speed internet connection
Jag är speciellt intresserad av mini baren, det förhoppningsvis snabba internet, och ett par tofflor sitter ju aldrig fel heller.
Det är måndag, vi är fortfarande en hel del sjukt folk så det är lite körigt. Jag har haft hyfsat bra flyt under förmiddagen iallafall vilket är skönt. Känner mig inte helt och håller tipp-topp dock men jag ska se till att försöka omgärda mig med en massa positivitet. Ska ta och slänga ihop ett inlägg från i lördags också. Och ett inlägg dedikerat till Andreas (o)förmåga att skvätta ketchup på korv :) Man får försöka se det roliga i allt. Kram på er.