Finally Friday

Trodde aldrig helgen skulle komma... fan vilken trälig vecka det har varit. 4 pers är sjuka och vi är en kort utöver det nu och kunderna känner väl av detta som hungriga rovdjur och kastar sig över telefonerna. Hela veckan har varit lite av en töcken för mig, trött ända in i själen på det mesta. Men nu känns det lite bättre iallafall.

En jättepositiv sak är att jag och Sara idag bokade en weekendresa till Milano de 6:e till den 9:e oktober! :) Vi ska bo på ett jättefint hotell mitt i staden som jag tyvärr glömt namnet på, bortstressad som jag varit, men ska försöka ta reda på det. Det ska bli så jäkla nice, ost, druvor och vin till frukost, och käka på nån mysig trattoria, köpa mig italienska skor! Och äta massor av glass, italiensk glass är äckligt god, hur dumt det uttrycket än är. Det är matorgasm så det heter duga.

Jag har ju varit i Italien tidigare, närmare bestämt norra Italien, på i en turiststad/by som jag har glömt namnet på där med... (jag vet, blir nästan rädd för mig själv...) för en ca 5 år sen, tillsammans med ett ex och hans familj. Helt underbart, även fast det var väääldigt turistigt, men så var det en bussresa med.

Nu blir det annorlunda dock, nu ska en uppleva Italien som jag alltid velat! Massa vin, god mat och shopping (iallafall några timmar, om Sara står ut ;)

Nu är det lugnt och tyst i huset efter att Andreas + 2 och deras bröderna Grus dragit ut på ännu en teamnight fest. Jag ska på en fest imorrn, så jag passar på och chilla hemma. Ska dra och köpa mig några Snickersglass och kolla på Hachiko - se om den får mig att störttjuta som alla säger

Eller ja... en tragisk historia om en hund trogen sin husse in i döden... jag kommer dränka mig själv i mitt eget snor.

Ajöken.