Thröw it awaiij

Trött, trött, trött idag, vaknade med en förlamande trötthet som låg som ett stort fett duntäcke över huvet på mig med fetaste dunen ever. Jag upptäckte vid ett par tillfällen att jag bara satt och stirrade in i skärmen utan att egentligen se eller höra nåt - och vid nåt tillfälle satt Elin och ropade på mig för att hon trodde att jag satt och somnade -med kund i telefon! Men det gjorde jag ju såklart inte, jag fick lite fjärrsyn bara :)

Nu hinkar jag kaffe och har faktiskt unnat mig en Flapjack, dels för och pigga upp mig själv lite och dels för och fira - jag har nämligen fått en ny slags positon (låter så fancy att säga så) på jobbet med nya uppgifter, samla in lösningar och uppdatera de som finns, precis som jag önskade. Bara jag får tid till det mellan samtalen kommer jag få sitta och fixa med grejer själv och jobba rejält på min kunskapsbas vilket ska bli jätteroligt - hoppas jag fixar allt detta som jag vill nu! Se om jag kan muta lite folk med cupcakes för och få dem att dela med sig av sin visdom..

Ville bara förmedla dessa två ytterst viktiga aspekter - samt att jag är jättesugen på en ny väska, men får dåligt samvete om jag köper nåt mer nu. Inte lätt och vara jag.