Tuesday blues

Suck. Börjar bli ganska så rejält trött på kunder nu. Jag vet inte om det är för att jag fortfarande har semesterblues eller om det bara är nån slump, men de senaste dagarna har jag nästan enbart haft tjuriga, principfasta betongsuggor (använde dem orden i en konversation förut, tyckte de lär bra) utan ett uns positivitet i sig, och med massor av rent konstiga problem. Jag har tagit min tillflykt till mina välsignade pendtickets och kvalitétsarbete så gott jag kan. Försöka ta på sig lite mer grejer så man kan få sitta och pyssla med litet av varje. Nu med anställningsstopp också kan de tydligen inte ens flytta en mellan konton så kan inte hoppa vidare till nåt annat, om det inte blir nåt inom kontot då. Det vore nice. Jag är trofast av mig och gillar mitt konto.

Tror jag har allmän släng av försenad blues från semestern också, det var faktiskt skapligt i början när man fick tårta o allt när man kom hem och sen rullade det på, men nu börjar det göra sig påmint. Jag får försöka strukturera upp lite. Se till och ha saker och göra. I helgen blir det nog fest igen. Så måste vi få till en weekendresa jag tänkte dra på med en kollega. Kanske en weekendresa on my own också. Har alltid velat göra en sån, känns som att det är nåt man ska göra nån gång (eller flera) i livet

Dagens roligaste: en typisk skvallertant till kund som snackade skit med en kollega medans jag pysslade med hennes datorn - om en annan kollegas hund.

"Ja alltså, man skäms ju när hon kommer där. Med den där hunden. Den fula! Hon har ju bara rakat halva hunden, hon kunde ju tatt hela när hon ändå höll på. Så som den går runt och ser ut kan man ju inte göra. Och hon och hennes servetter med vettu... hon ändrar dem efter årstid. Nu är det dags och lämna in sommarservetterna och ta fram dem för vintern, hahahaha..."

Japp... Helt random.