Urk på burk

Nu har hösten anlänt till Irland slutligen (eller ja, den tog bara några dagars semester i "somras") och idag har det varit supertråkigt väder, bara regn, regn och lite mer regn på regnet. Firade det hela med en glass på ren trots.

Dessutom har det varit måndag, det har ringt i ett på jobbet och knappt varit en lugn stund och jag vet inte hur många konstiga och tidskrävande problem jag fått ta itu med. Dessutom är det svinkallt o gå ur duschen nu!

Som tur var så finns det ju lite saker som lindrar den gråa höstdeppigheten. Alla mysiga höstkläder till exempel (didn´t see that one coming, eh?) där mina fina boots och skinnjacka kommer få se en hel del av den regniga omvärlden. Bootsen var jag sugen på redan innan jag stack till Sverige men beslutade mig för att spara pengarna. Det fanns bara ett enda par kvar och de var 38:or. Nu när jag kom tillbaka fanns de fortfarande kvar! Är inte det ett omen så säg!

Jackan blev en bonus, de hade superrea så den kostade ynka 20 euro... värsta Michael Jacksonjackan, alltid velat ha en sån :)

Och vad är en shoppingrunda utan lite bling-bling..?

Sen ska jag kasta lite ljus över mörkret också genom att dela med mig av denna ubergulliga video på en hel drös underbara små skinnkorvstjockisar! Vem smälter inte när man ser nåt sånt här?

Jag ska fan i mig ha en bulldog nån gång. Och den ska heta Roffe.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=8DxFPfdjgyc&feature=related]