Fucking Hell...

Trodde att jag klarade mig skapligt i lördags faktiskt även fast det blev lite karatefylla i början av kvällen men jag tyckte att jag hade hyfsad koll på allt som gjordes och sades. Men under förmiddagen nu så började det rulla in pings från Sametime och så var hela skiten igång igen... Tydligen är det mest Jonas som vart utsatt för mig.

*  Jonas köpte  en öl som alla fick smaka på och där alla enhälligt kom överens om att den smaka skit. När turen kom till mig så smakade jag, deklarerade att den"smakade rosor" och drack upp den.

* Jag satt och fick det till att Jonas (igen) gillar att göra obscena saker med dammsugare, meloner och jordgubbar.

* Inne på Diceys var jag jättetrött i benen och försökte sätta mig ner på huk flera ggr men då stod det en vakt bakom mig som gestikulerade att jag skulle upp igen, så jag far upp, för att i nästa sekund huka mig igen och så drar hela visan om igen.

*Denna kom jag på själv, men jag fick för mig att vara wingwoman och hjälpa Jonas ragga på tjejer och gav honom rådet att gå fram till en tjej, dra en komplimang, och sen promenera där ifrån. Så han gick runt hela kvällen o gav halva det kvinnliga utbudet  komplimanger och jag tror bestämt han plocka upp blommor på marken på vägen till Burger King och gav till en tjej också. Har ett minne av att jag släpade med mig ett knippe bladverk jag med.  Tror inte jag är den som ska ge raggningsråd...

För väl se om det fortsätter komma grejer under dagen. Ska nog inte kolla i min kamera sen. Jag lyckas se ut som ett drägg överallt :D