Studsflöjt

Segaste dagen ever. Har tänkt hela dan att jag ska fixa bilderna från igår och skriva om kvällen och fixa men är så jäkla trött så det har bara blivit massa deg. Har suttit och spelat AoE hela dagen, handlat, ätit, och är nu tebaks i spelet med en kaffe och en cupcake.

Hade riktigt sköj igår iallafall, pizzan var jättegod men nästa gång tar jag den med blåmögelost - sjukt god! Fick Johannes att dela en flaska Woop Woop med mig, vitt vin. På grund av det så var det lite småblurrigt för mig att komma ihåg allt efteråt, vi gick till nån pub där alla goda shots hade namn som Blowjob, Royal Fuck etc... jag skulle köpa mig en Blowjob och sen skulle två andra, som jag faktiskt inte kommer ihåg vilka de var, har en svag aning men... huvaligen! O.o De ville iallafall också ha, så jag fick köpa alla tre, till de manliga irländska slöddrens oerhörda munterhet borta vid baren... jag drack en Appletini också faktiskt. Sen skulle halva Watervillegänget hem men jag härjade om att jag ville stanna och att det var för tidigt på ett ganska gapigt fjortisvis... så jag, David, Jonas, Marcus och co drog till Diceys där vi hittade Amanda och Bex och ett par stycken till. Där dansade jag och drack vatten tills vi åkte hem i princip. Vi klämde in ett elegant besök på Burger King innan.

Min flaska vin och woopen på pizzerian räckte gott och väl hela kvällen. Ja förutom Blowjob och appletinin då. Men jag tror faktiskt jag skvätte den drinken åt alla håll istället för och dricka den. I taxin hem var jag så jäkla trött att jag måste somnat nästan dirr för vi kom hem jäkligt fort när jag bara skulle sluta ögonen en stund.

Så ja, alla bilder och skit får vänta tills imorrn då man har tråkigt efter jobbet. Nu ska jag spela mer AoE tills jag ska sova.