I-lands fashioproblem

Mörrn mörrn, sitter och dricker kaffe och läser Elle till frukost, jag upphör aldrig att förvånas över hur troligt intresserad av kläder jag har blivit. Förut tyckte jag det var asjobbigt att det var så mycket reklam i alla tjejtidningar, nu sitter jag och verkligen kollar på bilderna och plockar i mitt huvud ihop en outfit som jag skulle vilja ha. Weird. Lite småjobbigt med eftersom jag blir helt crazy när man är ute i affärer och ser hundraelva grejer jag vill ha. Har inte riktigt bemästrat konsten att plocka ut basplagg och sånt som går bra ihop med resten av det jag har.

Som min chockrosa långtröja/klänning. Jag ska strax bege mig in till B-town för och hitta passande skor till skiten för jag kunde omöjligt se, utan att vara iförd detta plagg, vilka skor som skulle kunna passa. Det är nämligen team night ikväll. Jag tänkte först vita converseliknande skor. Eftersom jag fortfarande har ont i höften, fortfarande äter Diklofenak (som fullständigt fuckat up min mage nu, måste inhandla massa yoghurt som du sa pappa...) och har ett sunt förnuft som säger mig att kort klänning, combined med klackar, ond höft och alkohol och Dublins hala kullerstenar i sedvanligt regn inte är en bra combo. Så det måste vara platta eller väldigt lågklackat, hur illa jag än tycker om det. Ballerina eller converse? Kilklack eller liten, liten taxklack som jag egentligen avskyr för det är tantigt? Högskaftade eller lågskaftade? Vitt, mjukt rosa, nude eller grå? Ja ni hör ju...  Vilka jäkla problem! :( Hur ska jag kunna fokusera på mitt liv, mitt jobb och allt annat vidkommande med såna här saker att konstant oroa sig över? Waaah! Hur GÖR fashionfreaks?

Jämmer och elände!

???