Awesomeness med fortsatta skoproblem

Jag får väl gratulera mig själv till att, även plus alla mina trivselkilon, fortfarande lyckas se awesome ut i ett fodral. Tack Rebecca! Firar med en flaska Blossom Hill och Britney Spears senaste på Spotify och taggar för ikväll, sjukt taggad på att gå ut och röja som fan!

Men att hitta passande skor till den här var svårare än jag trodde. Kom hem med tre potentiella par (det var rea) och är ändå inte 100% nöjd med resultatet. Allra helst vill jag ju ha klackar... men bara att prova några godingar jag såg fick min höft att börja värka, så nono :(

Och att shoppa flats är inte tillnärmelsevis lika roligt... men men. Nu har jag iallafall två stycken jag väljer mellan så ni som hinner se det här inlägget innan jag sticker, får gärna ge mig eran åsikt. Grav beslutsångest, jag är den personifierad.

Kolla in mitt failande försök till en cool wink... ;)