Friday friday gotta get down on friday

... men det enda jag ska gå ner till är köket för och hämta mer cola. Andreas x2 är ute på afterwork med sitt team och jag har hela sängen hela kvällen för mig själv och jag utnyttjar det till max.

Jag och Stefan var nere på Superquinn och köpte med oss godsaker hem. Jag köpte fredagsfika i form av en stor, maffig pecannötscupcake och en härligt glaserad munk som jag proppar i mig samtidigt som jag kollar på Jurassic Park 2 och leker med bilder. För er som gillar att redigera och fixa med bilder på ett oerhört lätt sätt kan jag rekommendera Picasa. Finns massor av lätta effekter att piffa upp sina bilder med, både i själva Picasa och sen kan man öppna Picnic där man kan få Photoshopliknande features om man uppgraderar till premium, vilket jag funderar på och göra. Kostar runt 2 dollar i månaden typ. Eller ladda ner och lära mig Photoshop.

Jag var med Sara igår i B-town ett par timmar med och hittade lite grejer men det får vänta tills imorrn. Nu ska jag lägga mig och svulla lite och fortsätta kolla på dinoasaurier. Peace out.