Cookies!

Adde har varit ledig idag och istället för och slacka som jag trodde och var avis på, så har han varit riktigt duktig och dragit kablar, fixat mat och dessutom köpt presenter till oss alla i ren glädjeyra över att vara ifrån jobbet :D Jag fick en hel påse chocolate chip cookies <3

Dem sitter jag och smaskar på i ren frustration medans jag spottar, fräser och svär så kaksmulor far runt åt alla jävla fiender i AoE som kommer som värsta gråsuggesvärmarna och invaderar hela tiden - jag har failat 3 ggr på ett quest nu och jag sliter mitt hår! Arghh!

Hur är det på jobbet då? Jo jag kom faktiskt ca 40 minuter tidigt igår. Min telefon funkade inte. Nån hade snott sladden till den under min frånvaro, fick jag meddelat mig. Jag fick igång den två minuter i sju.

Sen var det byta lösenord. Och svära över alla program som mirakulöst nog slutat funka när datorn varit avstängd i över 2 veckor. "Nehe vi behövs visst inte, så lägger vi ner grabbar!"

För det är ju inte jag som gör fel.

Sen följdes det av några tafatta timmar där jag satt och febrilt försökte lära mig navigera i nya systemet samtidigt som jag helt glömt bort hur man tar ett normalt samtal. Tänk vad fort det går! Massor av kö på mornarna men hittills har jag fått sitta och ringa upp på passwordsamtal vilket är rätt soft. Då lär jag mig systemet med. Plus att jag idag har gjort kvalité hea eftermiddagen och lyssnat av mina kollegors samtal. DET är intressant ;)

Nu ska jag ta en dusch för o bli av med frustration, sen ska jag tydligen bli coachad i AoE... risken är väl annars att datorn sitter i väggen snart.