Nördigt

Idag har jag varit en riktig nörd. Jag har inte gjort ett skit vettigt. Jo, jag packade upp. Och satt och solade på balkongen i förmiddags den stund som solen tittade fram innan molnen och regnet kom.

Men sen satt jag och försökte ladda ner nåt spel att roa mig med och kom ingenvart, när Andreas tipsade om Age of Empires Online som han själv höll på och ladda ner. Jag har alltid varit ett stort fan av det vanliga spelet, så kollade trailern, blev helförtjust, och laddade ner det. Och sen har vi suttit alla tre, och spelat, spelat, spelat. Enda gången jag var utanför dörren idag var för en snabb promenad ner till Superquinn för och inhandla lite smågrejer och testa mina nya skor som jag kom på nu att jag skulle skrivit om... meeeeen det var en välbehövlig liten flykt från verkligheten, och kul att kunna spela tillsammans. Jag är självklart egyptier.

Men nu ska det sovas och imorrn börjar allvaret. Usch och fy, känner inte alls för det, mest på grund av det nya systemet som jag inte kan och som jag kastas in i nu. Men jag har tänkt att jag skulle gå upp extra tidigt imorrn och komma till jobbet med gott om tid att gå igenom allt. Kommer jag fixa det måntro? Vi får se.

Gonatt!