Social times

Sitter och käkar blåmögelost och dricker Fanta, en kvällsmat så god som någon. Nu är det näst sista dagen och det börjar kännas riktigt vemodigt :( Sköt upp farvälet med Malin tills imorgon då vi ska gå promenad eller bara ses i dörren. Så det struntar vi i för tillfället.

Jag fick ju mina naglar fixade hos Malin i förmiddags, efter mycket pyssel lyckades hon göra underverk med dem så nu slipper jag oroa mig för flisiga kanter ett par månader framöver :)

Efteråt kom Jenny och vi gick och hämtade mat hos Levins, pasta med biff och gorgonzola, och till efterrätt Malins goda muffins och kaffe och lite bebismys.

Drog hem till fyra, fotade mig genomsvettig i mina nya kläder till bloggen och drog sen en kam genom håret och drog till Fålehagen och mötte upp herr Aleryd och hans vovvar Pimmen och Zmilla (Smilla? Nu har jag glömt hur det stavas, sorry!) för en skogsfika.

(Och myggen fika på mig, fyfan! Kan myggor käka anabola på nåt vis? Som och få en mindre nål intryckt i fläsket!)

Andreas hade lagt spår till Pimmen som jag fick iaktta, mäkta imponerad. Efter några timmar blev mygganstormningen för mycket och vi sa adjö till både tvåbenta och fyrbenta. Suck.

Nu ska jag strax dra mig ut på kvällspromenad och njuta av näst sista kvällen hemma. Uschan:(