Mörbultad - igen!

Ack och ve, är tillbaka från rond 2 med kiropraktorn. Jag var riktigt öm den här gången, och fick ligga på sidan igen medans han tröck med nån grej precis på den punkten där det gör ont och runtom och det gjorde satans- jävla- kattpiss-ont! Har fortfarande lika ont och är om så hur jag ska klara mig igenom den här dan vete fasen. Jag ska käka mammas tabletter som hon hade när hon hade höftledsinflammation så får vi hoppas de hjälper. För nu sticker jag ju snart tebaks till Irland och deras kiropraktorer vete fasen hur de är.

Det känns att det är inflammerat så jag hoppas det hjälper. Han knäckte tillbaka mitt bäcken även denna gång med och sa att jag såg rak ut nu. Vete kattsingen... men men. Jag skulle hålla  mig still ett tag nu, ingen träning på ett tag. Gulp! Då får jag sätta mig själv på diet om jag inte vill rulla fram till jobbetpå morgonen. Och sen - ZOMG!! - får jag inte ha högklackat på ett par veckor! :( Eller åtminstone undvika det för en tid.

Ack och ve, jämmer och elände, och jag som köpt så många fina nya klänningar...

Jag tröstar mig med kaffe i min nya fina kopp och dess tillhörande fina ask som jag köpte för en spottstyver igår, med cupcakes på då ofc.

Vi var som sagt och shoppade lite först igår, men jag kan visa kläderna i ett senare inlägg för har lite ont om tid. Men vi käka också mat på en resturang som heter Hamlet, som har funnits länge, länge i Linköping. Mamma brukade käka där som tonåring. Det är ett jättemysigt place inredd i medeltida stil och med ett stort runt bord i mitten med glöd om kvällarna till större sällskap.

Mamma vet hur man fixar photoface...

Och jag hittade en ny kompis, om än lite stel. Men tysta, starka män är väl attraktivt?

Notera mitt standiga handtag om hans...svärd. Freudian grip?

Maten måste ju vara med också såklart. Vad äter man på en medeltidsresturang? Kött!

Närmare bestämt fläskfilé med lök, svamp, peppargräddsås, ädelost och potatisgratäng till det. Supergott!

Efterrätt åt jag med, en cheesecake med massa goda bär. Lita halvnyttigt sådär.

Det var efter denna gourmetmåltid som vi fastnade i en av mina gamla favoritaffärer, Energia. Jag har köpt kläder där sen jag var liten, de har massor av fina kläder som inte säljs nån annanstans i mainstreambutikerna i Sverige. Men de får bli ett senare kapitel. Nu ska jag dra in till Vadstena för och dels ge Malin en rejäl utmaning med mina stackars naglar, och sen käka en sista lunch med tjejerna efteråt. Ikväll ska jag träffa en gammal jobbarkompis och hans vovve.

Jag ska också nån gång under dagen passa på och smaka denna märkliga choklad som jag köpte igår i en chokladbutik inne i Linköping (som hade öppet till halv elva om kvällarna, omg!) och som jag bara var tvungen att testa. Baconchoklad! Expediten sa att det inte alls smakade dumt om man kunde försöka bortse ifrån vad det var man åt, så smaka det bara salt och sött ihop. Hum.